NYX Ultimate Utopia eyeshadow palette

Mijn beautyshash is me heilig. Eigenlijk mag er geen sterveling aankomen en telkens wanneer er wat nieuws aan toegevoegd wordt dient het betreffende product met volledige toewijding te worden getest. Of nou ja getest is ook weer zoiets, want meestal ben ik te hebberig om ook een product wat niet helemaal joeghei was in de prullenbak te kieperen. Dan probeer ik het gewoon op een andere manier toe te passen. En als het dan uiteindelijk helemaal prut is dan kan het altijd nog wel weg.

Maar goed. Dit product was beslist niet een miskoop. Het is een merk wat ik nog niet eerder had gekocht maar zag het in de sale en besloot mijn pinpas te trekken. Het gaat om het volgende palette 👉🏻👉🏻

Het merk heet “NYX” en de naam van het palette is “Ultimate Utopia”. Er zitten een boel aarde-achtige kleurtjes in en zo op het eerste gezicht lijken ze ook nog wel op elkaar. Maar aangebracht is dit niet het geval. Wat me opviel was dat het een mooi gepigmenteerde verzameling kleurtjes is; zelfs de shimmers in de doos vallen erg op wanneer je ze aanbrengt en zelfs alleen zo’n shimmertje lijkt al prachtig!

Je ziet in één oogopslag wel dat je hiermee een heleboel creatieve uitspattingen kunt maken; van classy tot smokey tot kleurrijk. De lichtpaarse kleur die je rechtsboven op de foto ziet is zo’n kleur die verrassend helder uitpakt terwijl hij zo op het eerste gezicht wat flets lijkt.

Linksboven zie je de beige, wittige en parelmoerachtige kleurtjes die echt prachtig zijn als highlighter of op je bewegende ooglid wanneer je een cut crease aanbrengt. Maar ook wanneer je dit niet doet en de kleurtjes in een kleurovergang of zelfs maar één kleurtje aanbrengt kun je de meest stunning creaties maken 😍! Wanneer je je kwastje een beetje nat maakt of gebruik maakt van een druppeltje ‘Inglot Duraline’ dan kun je de kleurtjes perfect gebruiken als eyeliner.

hieronder zal ik een paar afbeeldingen plaatsen van een aantal looks die ik ermee gemaakt heb. Ik heb er géén filters overheen gedaan omdat ik vind dat daarmee de echtheid wordt verdoezeld. Bovendien ben ik geen 20 meer dus ook dat speelt mee in hoe een look uitpakt. Dan is een flashy en smooth foto prachtig maar zeer demotiverend wanneer je zelf aan de slag wilt en ontdekt dat je rimpels en poriën hebt 😜

Mijn overall conclusie over dit merk en dit palette is dat het een palette is waarmee je een alledaagse look kunt maken alsook wat meer uit kunt pakken met de aanwezige glitters en de donkere tinten. Goed gepigmenteerd en zeer bruikbare kleurtjes. Ik ga er ongetwijfeld nog veel meer mee stoeien 🙌🏻!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: