Looks en beauty

https://www.instagram.com/miss_sassy_classy_smartassy/

Make-up is wel een van mijn grotere hobby’s en passies. Want make-up geeft je de mogelijkheid om in een handomdraai te transformeren naar diegene die jij wilt.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Van extreme grime tot een natural make-up look; the sky is the limit.

Toen ik klein was expirimenteerde ik al. Je kon van die kindermakeupdoosjes krijgen waar ik al van uit mijn dak ging maar ook van restjes van grotere nichten was ik niet vies. Letterlijk. Want in deze tijd prijken hygiëneregels en afdankertjes toch wel in de top 10 van de beautygoeroes.

het gevaar van make-up gebruik schuilt wat mij betreft ook niet meteen in het over datum zijn van een potje of doosje, het zit hem meer in de reden van je makeup gebruik. Want wanneer je zoals heel veel mensen niet meer zonder make – up de deur uit durft omdat je denkt dat jouw schoonheid afhangt van een kwast en een kleurtje dan is het niet meer vanwege het plezier wat het opsmijt maar vanwege een nare onzekerheid.

Gelukkig heb ik die fase inmiddels achter mij gelaten en gebruik ik het vooral omdat ik hou van uitproberen en creatief doen. Ook op mijn hoofd. Er is zo’n Rumag Quote die zegt: “Bitch doe even chill met je make-up; je gezicht is geen kleurboek” Nou Rumaggers, daar denk ik geheel anders over 😉

Omdat het leven wel wat kleurrijk mag worden aangekleed zal ik vanaf heden ook hier op mijn blog wat meer kleur integreren en makeuplooks delen. De link waar in elk geval al mijn goed gelukte creaties te vinden zijn vind je bovenaan deze pagina. Mijn instagrampagina waarop ik mijn make-uplooks share – onbewerkt om vooral niet te demotiveren verschillende looks uit te proberen 😉

Verder lijkt het me leuk om o.a. oogschaduwpalettes en andere geprobeerde beautyproducten te beoordelen en mijn mening hierover te plaatsen. Want, het is fijn om te lezen en te leren van een ander zijn ervaringen nietwaar?

make-up is not a mask, make-up is art, make-up is passion, make-up is expression”

%d bloggers liken dit: