Social media JoJo

 

Ik heb een haat-liefde verhouding met social media. En met mijn telefoon. Af en toe overweeg ik echt om mijn oude modelletje met 0 functies weer uit de lade te trekken om mezelf te beschermen tegen de prikkels en opwinding die een telefoon veroorzaakt.

Twee keer verwijderde ik mijn accounts en drie keer maakte ik er eentje aan. De laatste keer is nog maar een paar dagen geleden.

Want… het bloed kruipt waar het niet gaan kan en schrijven is nou eenmaal mijn ding. Van alle dingen die komen en gaan, van alle bevliegingen die ik ken, is schrijven iets wat steeds terugkeert met regelmaat. Helemaal niets meer doen kan ik niet.

Misschien omdat mijn hoofd een wirwar is van hersenspinsels, misschien omdat de interactie met andere mensen leuk is. Ik zou het niet weten. Maar iets laten wat je eigenlijk te leuk vindt om te doen is niet handig. Dan dim je een energiebron waarvan je juist zo kunt genieten.

En dus maakte ik (weer) een account aan waarop ik met plezier mijn kleine belevenissen deel. Want het leven is allesbehalve saai. En ik teken de verhalen met liefde op 😉

Dus mocht je me willen volgen, dan kun je me vinden onder: Justbreathehappypuntcom

 

 

 

Afbeelding1

 

 

%d bloggers liken dit: