Borsten- of billenman?

Een borsten- of billenman. That’s the question. Dat veel mannen een duidelijke voorkeur hebben voor ons aller borsten of billen is welbekend. Ze zijn dol op des Voorgevels, of op des Achterwerk. Meestal. Een enkeling wordt blij van zowel de voor als achterkant. Regelmatig zie je mannen op straat met het hoofd omgekeerd op de romp om vooral te zien wat daar wel net voorbij hupte. Want hoe eleganter en zwieriger een vrouwpersoon voorbij zwaait; hoe moeilijker het voor de man in kwestie is zijn hoofd niet om te draaien.

Dat dit voor sommige vrouwen best wel moeilijk is te verteren vind ik soms hilarisch. Dan zie je een man verlekkerd omgedraaid naar een welgevormde derrière gluren en krijgt abrupt een flinke por tegen zijn zij. Of nog erger, spreekt hem er en publiek op aan. En de man in kwestie verdedigd zich koortsachtig en bezweert zijn andere helft echt alleen, alleen maar blij te worden van haar bips of boezem. Vervolgens zie je zijn neus groeien totdat hij zijn vrouw bijna omver prikt.

Persoonlijk maak ik me er niet erg druk om. Laat maar lekker kijken – hij wordt er vast niet blind van. Maar goed. Voorkeur of niet. Mannen (en vrouwen natuurlijk ook, poets ons niet uit) hebben hun ogen niet in hun broekzak zitten. Al vroeg worden jongens (of jongetjes) gefascineerd door de andere sekse. Het is natuurlijk ook über -interessant te constateren dat er zulke grote verschillen zitten tussen mannen en vrouwen. Dat het niet alleen uiterlijke verschillen zijn deert ze niet. Daar komen ze tenslotte ook vroeg genoeg achter om zich ook nog eens daarover te verwonderen…

Het is je vast niet ontgaan dat de bips van Kim Kardashian over het internet raast. Je wordt er mee doodgegooid. Nu moet ik zeggen dat ik Kim een prachtige vrouw vind hoor. Smaken verschillen en plastische chirurgie of niet, ze ziet er gewoon goed uit. Dit showt ze dan ook graag en we zien haar te pas en te onpas in een of ander hübsch outfitje voorbij flitsen. Nou ja flitsen, sommige oogjes doen er langer over om haar foto voorbij te laten gaan.

Zo ook onze kleinste telg. Vijf jaar oud en ook hij blijkt geen oogjes in de broekzak te hebben. Net zoals zijn oudere mannelijke-collega’s. Tsja mannen; geef maar toe. Of je nou schreeuwt dat je het een lelijkerd vindt of niet; kijken doen jullie allemaal. Kleuters jokken daar alleen nog niet over en gillen het uit als ze zo’n rond achterwerk op hun netvlies gebrand krijgen. Beau zag Kim en viel bijna van zijn tafelstoel.

“Die heeft een grote kont!!” “whoooahaaa, mama mag ik dat nog eens zien?!” Luna van 9 begon acuut te kokhalzen en vroeg mij met afwimpelende handen of dat beeld alsjeblieft weggeklikt mocht worden. “Mama hij is vijf hoor!!” “Dat laat je toch niet zien?!”  En aansluitend ook harde “Iiiiiiew!”
Het zal wel zijn omdat Luna een meisje is want broer Dominic was ook best wel nieuwschierig naar deze bottem op het beeldscherm…

Schrik op schrik

Vooralsnog heeft Beau weer genoeg stof tot nadenken. Zulke plaatjes zie je als kleuter tenslotte niet elke dag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: