Ode aan mijn lekkertje(s) ;-)


Hey lekker ding,
Ik kon het niet laten om je vanavond te verblijden met mijn aanwezigheid. Gewoon even lekker zoals dat zo heerlijk is,  samen op de bank zitten, liggen, hangen en aan je zitten. Zelfs heel stiekem even aan je knabbelen… Nee rustig maar, niet te lang want daar houd je niet van; dat weet ik heus wel. Je ziet er gewoon zo lekker uit maar ik weet ook wel dat je een kwetsbaar typje bent. Maar ja, er zijn nou eenmaal momenten dat ik enorm veel zin in je heb. Daar schaam ik me heus niet voor. Soms zelfs al als ik opsta. Maar gelukkig zijn dat wel schaarse momenten hoor; stel je voor dat ik je elke ochtend zou bespringen… Nee, ik denk dat we daar uiteindelijk allebei niet gelukkig van werden.
Vandaag heb ik de hele dag aan je gedacht. Niet continu natuurlijk, nee kom op zeg, er zijn meer dingen te doen op een dag en meer kwesties om over na te denken, maar toch, elke keer popte je in mijn hoofd. Wat ik op zo’n moment doe? Ik neem een kauwgompje, dat leidt altijd lekker af. Kauwgom is trouwens altijd een aanrader hoor vind ik. En nee, goed voor mijn knapkaken is het niet nee, maar man zo’n lekkere frisse wind uitblazen; zalig zeg ik. Lekker haffelen verdrijft gedachten soms gewoon en dat heeft een mens zo nu en dan eenmaal nodig. 
Gelukkig had ik drukte genoeg vandaag. Lekker bezig op het werk; beetje telefoneren, beetje typen, beetje Facebooken – ja, ook daarvoor wordt je als office manager voor betaald hoor dus zo’n schande is dat niet. Nee echt niet, mijn baas zou het vreselijk vinden als ik onze Social Media – klantenbinding niet accuraat zou onderhouden!  Maar goed, afleiding genoeg zou je zeggen. Zo hoefde ik tenminste niet steeds aan je te denken.
Nou werkt mijn fysieke gestel momenteel niet echt mee. Ik voel gewoon dat het weer bijna zover is weet je. Dat gedoe ook altijd wat je als vrouw allemaal maar moet ondergaan…  Nee dank je de koekoek. Kijk, dat je hier en daar wat subtiele veranderingen ondergaat die na week weer over zijn is niet zo’n ramp, (ha, goedkopere oplossing dan kipfiletjes in je hemd.) Ja, gisteren meende ik het al op te merken toen ik de douche in stapte. Ik moest me gewoon twee keer omdraaien toen ik in de spiegel gluurde; echt waar. Raar hè, dat je soms hele transformaties doormaakt zo eens per maand… In één keer, klabam, huppekee een cupmaat d’r bij. Instant sexyness! Jammer dat je dan ook altijd automatisch overschakelt naar de snauwmodus. Dat werkt alles dan weer tegen.
Ik hoef er bij jou gelukkig nooit omheen te draaien als ik zin in je heb. Ik pak je waar ik je pakken kan als je d’r zo uitdagend bij ligt (of staat…) Nou ja, da’s ook niet helemaal waar natuurlijk. Als de kinderen in de buurt zijn laat ik het wel uit mijn hoofd hoor. Die hoeven ook niet alles te zien en te weten. Een enkele ouderlijke uitspatting is niet zo erg, maar alles? Naah, zij doen toch ook wel dingen die ik niet mag weten? Nou ik heb ook zo mijn dingetjes zeg maar.
Eigenlijk vind ik dat ik nu wel genoeg gepraat heb. Het is leuk zin in je te hebben maar als ik eenmaal over dat punt heen ben wil ik niks meer. Dan wil ik alleen maar Candy Crushen of slapen. M’n dag is tenslotte een keer voorbij. En nu wil ik je nog. Dus laten we dat moment niet verpesten. Zucht. Nog heel even en je gaat me verwennen…. Even ter voorbereiding, ik jou niet. Dit is mìjn geluksmomentje. Ik geef me helemaal over aan de sensatie. Dat gevoel dat je ‘meer’ wilt. Ik beloof je dat ik op tijd zal stoppen. Ik ga niet tot het randje zodat ik er misselijk en beroerd van word.
Maar wees opgepast. Ik kom d’r aan. Nu. Wegkruipen heeft geen zin want ik zie je heus wel. Tussen de glazen. Achter de hapjesschaal. In de kast. 
 
Mijn hemelse doosje chocola. Zaligheid in een hap. Een mondvol endorfinen die mij dertig seconden verrukking gaan bezorgen…. 10 – 9- 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 -2 – 1 ……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: