Hemd in de string

Dit kan dus gewoon NIET…

De string. Wie kent’m niet? Je houdt d’r van of je haat het ding. Persoonlijk ben ik een fervent aanhanger van de string. Ik zou er maar zo een fanclub voor kunnen oprichten want wat moet je in deze tijd nog zonder? De vrouw dan hè? Een kerel met zo’n minislip vind ik dan weer wat ver gaan, zélfs als deze verpakt is als olifantenkop…

Toch vond ik het echte horror-onderbroeken toen ik klein was. Want wie wil nou met zo’n reetveter rond lopen en de hele dag zo’n draad uit z’n naad frutten? Een kruipende onderbroek is al alles behalve charmant, laat staan eentje die er permanent blijft zitten – althans, totdat je hem uittrekt natuurlijk…

Ik vraag me af hoe ze de string hebben ontdekt? Hoe komt iemand op het idee om gewoon het hele achterwerk uit een onderbroek te verwijderen totdat alleen een piepklein reepje stof overblijft? Is dat uit erotisch oogpunt geweest of voor de handigheid – dat alle lelijke tekeningen en strepen verdwenen waren als je een broek, rok of zoiets dergelijks aantrok….Magie voor je achterwerk, dat zal het zijn geweest!

Ik ga meer voor de praktische kant van de slip en dan alleen overdag. ’s Nachts tover ik een reuze onderbroek uit de kast waarin ik bijna kan wonen. Die ieder stukje huid keurig bedekt en waarmee ik helemaal omhuld ben met stof. Heerlijk. Maar wij dames zitten vreemd in elkaar. Trekken we een te kleine slip aan die almaar omhoog kruipt, dan trekken en sjorren we er de hele dag door aan om. Want er is niks zo hinderlijk als iets wat tussen je billen gaat zitten wat er vooral niet hoort. Maar eenmaal een string om onze derrière verdwijnt dit probleem als sneeuw voor de zon. Dan wéét je gewoon dat het een opgegeven kwestie is aan het stofje te trekken. Die zit daar voor je eigen bestwil.

Want wie wil nou gespot worden met vier billen? Ik bedoel maar. Dan is de keus snel gemaakt. Natuurlijk zijn er ook andere opties zoals een “shortje”, een naadloos exemplaartje of gewoon een reuzebroek die boven je pantalon uittorent (want daar gooi je dan gewoon een shirt overheen) maar nee, ik kies dan maar weer veilig voor de tanga. Hmm, klinkt wel weer wat goedkoper vind je niet?

Erotisch vind ik ze niet echt. Dan ga ik meer voor de Brazillian, je weet wel, ook een blote kont maar dan met zo’n snoezig randje d’r boven. Geeft net wat meer allure voor je achterste vriendinnen zeg maar. Al met al hebben wij vrouwen er veel voor over om leuk voor de dag te komen. Onderhuidse inspanningen voor veel uiterlijk vertoon zeg maar.

Toch maak je soms nog wel es een blooper met de string. Te gekleurd loop je eerder voor gek dan gekleed rond (want nee, rood schijnt dus echt wel door je witte broek heen!!). Te strak ben je alvast klaar voor de kerstdagen (als rollade op de tafel dan…) Ongesteld met string? Vergeet dan niet dat je geen maandverband kunt gebruiken… En soms, soms vergeet je dat je je hemd alleen bij je ‘normale’ onderbroek in kan stoppen en nooit bij een string in…. Maar zolang je al deze spelregels blijft hanteren, kun je zorgeloos genieten van je ‘smashing behind’ !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: