RELAX! Dat was lekker!

Er zijn van die dagen dat je niet verder komt dan je achterdeur. Letterlijk dan, want hier staat mijn wasmachine en helaas raak ik die wel aan op een ‘ik doe vandaag niks’ – dag. Want hoewel ik op zo’n dag echt niks wil doen behalve leuke dingen (lees:niks) ben ik de Sjaak als ik niet even een wasje draai. Dan kom ik die rotwas morgen namelijk tegen en dan vind ik het net zo stom als vandaag. Maar dit alles terzijde.

Het regende vandaag flink. Dat betekent: geurkaarsjes aan en binnen blijven. Boekje d’r bij en lekker lezen. Heerlijk dus. Het gekke aan zo’n dag vind ik, dat wanneer ik het mezelf erg moeilijk maak en mezelf letterlijk voorbij ren, de tijd enorm snel gaat. Maar vandaag had ik het gevoel of de tijd voorbij kroooop! Om twee uur vanmiddag dacht ik dat het al vijf uur was geweest: raaaar ! Maar wel lekker dat dit niet het geval was natuurlijk☺️!
Beetje knippen en plakken in de scrapbookjes van de kids en een kop koffie bij m’n broer halen. En ook nu duurden die paar uurtjes eeuwen… Lekker potje tandoori met noodles gehatseflatst en nu? Nu lig ik (O, wat zalig !!) onder de zonnehemel bij te kleuren. Nou ja, bij kleuren, er zit nooit kleur aan of op mij (behalve uit een tube of lipstick ) dus ik zie wel hoe rood mijn kont straks is. Het gaat ook een beetje om het idee tenslotte.
Ik blijf namelijk altijd hopen op zo’n felbegeerde teint die werkelijk iedereen behalve ik heeft. Tegen beter weten in lig ik daarom bij vlagen te braden als een karbonade met een verpieterd achterwerk als gevolg. Maar zelfs dit gegeven verpest mijn dag niet. Moet je ook eens proberen; een hele dag verplicht genieten: Lekker met een Capital K! Zo, ik zal me eerst eens even omdraaien… Tot gauw xxx!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: