Een ondernemer is geboren!

Toen ik gisteravond in bed stapte voelde ik me voor het eerst sinds weken redelijk ontspannen. Hoewel ‘het bed’ is uitgevonden om op uit te rusten (tenminste, daar zou ik het wel voor hebben bedacht …maar ja ik ben natuurlijk geen uitvinder) doe ik van alles behalve uitrusten… Bij mij is het meer van:

  • ik stap in bed
  • ik ga liggen
  • ik draai mij om (maal duizend….)
  • ik pieker
  • ik pieker
  • ik denk
  • ik fantaseer
  • ik draai mij nogmaals twintig keer om en val na anderhalf uur eindelijk in slaap…

Let wel, de tijd dat ik in mijn bed stap maakt geen verschil, of het nu pas half een ’s nachts is of half tien, dit schema is de laatste maanden vaste prik. Tot gisteravond dus. De afspraak voor vanmorgen stond gepland en ik was helemaal ZEN. O, wat heerlijk. Eerst heb ik me helemaal suf gesport gisteravond en eenmaal thuisgekomen na een gloeiend hete douche (oké, oké, voor het geval dat heb ik ook nog een handvol melatonine pillen opgesmikkeld…) in bed gestapt. En warempel, ik viel met een tevreden glimlachje lekker in slaap…

En vandaag was het dus een spannende dag. Nou kan ik natuurlijk niet voor andere starters denken, maar ik was helemaal in mijn nopjes. Hooggehakt (met ernstig foute sokken dat dan weer wel 😦 , maar dat zullen de zenuwen vast geweest zijn…) en bewapend met mijn paspoort meldde ik me aan bij de balie van de Kamer van Koophandel. Hét walhalla als je ondernemer wilt worden. Eenmaal tegenover de medewerker van de KvK (één vierkante meter met schutjes en een bureau in het midden) moest het allemaal gaan gebeuren. Binnen een kwartier was het gepiept (én het deed geeneens pijn) en stond ik met alle papieren weer buiten.

Maar dan wel geheel getransformeerd tot ondernemer en écht, volgens mij kon zelfs een blinde dat nog zien! Papa was met me meegegaan voor mentale ondersteuning en was zo trots als een pauw, net zo trots als ik! Kliedertjes Kinderkunst is geboren en ik ben de apetrotse moeder! Papa gaat altijd met me mee als ik iets belangrijks moet doen. Papa is mijn grote voorbeeld en ik wil net zo’n energieke, doorzettende, inspirerende en optimistische ondernemer worden als hij! Pap bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: