Ik ben verliefd….

Allereerst : GELUKKIG 2014! Ik wens je hetzelfde toe als wat ik momenteel zelf ervaar..
Vanmorgen voelde ik vlinders in mijn buik. Nog steeds eigenlijk, maar ja, om dat nu steeds rond te bazuinen is ook weer zo vreemd. Al een paar weken eigenlijk. Ik stuiter zowat de hele dag rond omdat mijn hoofd bijna uit elkaar ploft lijkt soms wel. Met slapeloze nachten als gevolg.

Nachtenlang lig ik te piekeren of het wel wat wordt. Krijg ik ideeën om mijn verliefde plannen uit te werken en bedenk ik ongeveer honderd strategieën om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Want dat ik deze liefde niet weer kwijt wil raken is wel duidelijk geworden.

Eigenlijk ben ik al een leven lang verliefd op deze liefde. Ik koesterde haar alleen niet genoeg en daardoor zakte ze vaak naar de achtergrond. Zo nu en dan gaf ik haar aandacht en dan bloeide ze helemaal op om vervolgens weer maanden soms zelfs jaren de verwaarlozing weer voort te zetten.

Maar nu, sinds geruime tijd hebben we elkaar weer ontmoet en spreken we bijna dagelijks af. Ze komt zo vaak als ik dat wil en is bijna op verzoek in te zetten. Wie die grote liefde is? Mijn eigen passie.
Dat ik gepassioneerd ben wist ik al wel maar dat ik er ook nog echt iets mee kon qua talent wist ik niet. Ik had altijd al miljoenen plannen met ons bestaande bedrijf, kon daar helemaal in opgaan. Alleen mijn creatieve ei moest ergens anders uitgebroed worden.

En dat ei heeft nu een naam gekregen: Kliedertjes – Kinderkunst! Het is een echte lieverd die Kliedertjes. Ze heeft het gezicht van een varkentje met een pruikje haar. En kleine lieve kraaloogjes. Ze is de vertolking van mijn eigen droom: een eigen bedrijf waarin ik mijn eigen gedachten, dromen en fantasie vorm kan geven.

De stap is gezet. De webwinkel is onderweg en wordt zeer binnenkort geopend. Wat er van daaruit verder gaat gebeuren is natuurlijk nog een verrassing maar ik heb er enorm veel zin in! Deze liefde houd ik vast. Ik laat haar niet meer los. “Als je je dromen wilt waarmaken moet je er voor gaan”… Geloof het of niet, maar hoe vaak ik deze zin ineens tegenkom – zelfs in de TrosKompas!!- het moet gewoon iets betekenen. En anders geef ik de woorden zelf maar betekenis! 2014 Here I Come!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: