Tien, negen, acht, zeven……

Voor onze kleine dino vriend!

Nou. de dag is teneinde. We gaan aftellen want het is bijna 00.00 uur. Nog even een berichtje schrijven want mijn hoofd zit gewoon té vol.

Het is gelukkig wel leuk vol in m’n koppie. Plannen alom! Als ik straks op bed lig moet ik mezelf dwingen om te gaan slapen anders maal ik dus te lang door. Eigenlijk moest ik een leuk notitie boekje naast mijn kussen liggen om alle ideeën in op te schrijven. Dan slaap je in elk geval rustig.

Vanavond mochten de kinders “Pirates of the Caribean kijken. De leeftijd was vanaf 12 jaar dus daar is ernstig mee gesmokkeld. De kleinste riep maar steeds : “Hier krijg ik nachmerries van!!” Maar uiteindelijk zat ie zowat aan de tv vastgeplakt. Onze dochter (8) sprong elke keer vanuit de stoel de lucht in en onze oudste (10) deed superstoer maar kneep em elke keer als het geluid van spanning uit de boxen knalde…

Ze gilden alles bij elkaar en moesten om de tien minuten plassen… Verdacht of niet soms… Als ik mezelf nou maar niet in de vingers heb gesneden en ik er dus drie keer af moet om elk kind te troosten met nachtmerries want daar kijk ik nou net niet naar uit. Ach, dan moet manlief er ook maar uit. Die wilde d’r ook drie….

Het was al met al een heerlijke dag. Kinders druk, papa druk en last but not least, mama druk. Nou, ’t was niet een bepaald spannende update vandaag, maar ja, ’t kan niet altijd feest zijn natuurlijk. Ik duik d’r maar weer eens onder. Mét notitieblokje denk ik; kan ik al mijn ideeën tenminste niet weer vergeten 😉 en rustig vertrekken naar het land der snurkjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: