Mislukt

Ach, ik hoef nog maar 100 jaar te sporten…

Zo. Dat hebben we ook weer achter de kiezen. Mijn avondeten bedoel ik dan hé 😉 Vanavond lekker gesport. Eerlijk gezegd zag ik er als een berg tegenop. Ik was zo duf als ’n konijn en had een waslijst aan lichamelijke ongemakken. Die ik uiteindelijk aan mezelf te danken had,maar dit terzijde.

Soms vergeet je namelijk dat je een bepaalde leeftijd nadert…Nou ben ik nog geen negentig, maar ook zeker geen twintig meer – jammer genoeg. Anyway. Gisteravond had ik helemaal voor mezelf. O, o,o, wat lekker. Kinders vroeg op hun bed, kwasten op tafel en gaan met die banaan.

Op de achtergrond een tv programma en voor de rest lekker “kliederen”. He wat lekker. Chocomelletje (van Optimel 😦 dat dan weer wel…) erbij en kwasten maar. En ineens was het elf uur… Ach, nog even de t.v. aan, kijken wat er voor was. Nou, had ik het maar nooit gedaan. Weg ontspanning. Hallo schrik!

Ik viel midden in : “mislukte chirurgische ingrepen”… Compleet met reconstructies erbij, anders was het natuurlijk niet af. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet negatief tegenover cosmetische ingrepen sta. Nee, ik bedoel, je moet gelukkig zijn met- én ín jezelf. In je lijf dan bedoel ik. En als die totaal niet past bij je ‘ik’ zeg maar, nou wie doet je wat. Zolang je er maar gelukkiger van wordt.

Alles passeerde de revue: mislukte of  ‘lekkende’  borsten (plenty dus!), slecht gelukte en opgespoten lippen (mond), een man die een ‘peuter aan huid’ meesleepte in z’n broekspijp (12 kilo!!), in Azië verknoeide implantaten in een mond die toen nooit meer zou lachen (Azië of all places…) Tjongejonge. Mijn anders zo lekkere nootjes smaakten steeds slechter… Ik ben maar even voor de spiegel gaan staan en realiseerde me voorlopig maar niets te laten oprekken, uittrekken, opspuiten of implanteren!

Nu kwam het met deze mensen allemaal weer goed dankzij het tv programma, maar hoeveel mensen zijn er die níet meer geholpen worden omdat bijvoorbeeld het geld op is en omdat zij ook in een vreemd oord hun problemen cheap wilden laten ‘fixen’… Een nachtmerrie dus.

Maar goed. Ik stapte gezond mijn bed in, om 00.00 UUR!!! Grote Gribus dat ik er ben. en om half zeven begon die rotwekker weer te mekkeren. Nou, vooruit dan maar weer. Hup de douche in – in kollonne- vier man achter elkaar. We moeten ’s morgens altijd ‘dipdouchen’ anders zijn we natuurlijk nooit op tijd klaar. Dus kind erin, timer aan, piept ie?? Volgend kind. Zo dus. Meestal gaat alles op rolletjes…

Vanavond maar wat vroeger. Anders zie ik er morgen wéér uit alsof ik onder een tunnel geslapen heb. En zonder al die ingrepen kom ik morgenvroeg niet verder dan mijn hopeloze dagcrémetje vrees ik…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: