"Foto-shoppen" – dát is leuk!!

Vanmorgen even aan het werk geweest en toen…..SHOPPEN!! Ik heb dit keer niet gewoon gewinkeld, nee, ik heb ‘GEFOTOSHOPT’ !! Lekker goedkoop en O zo leuk!
We zijn vandaag naar een andere vestiging van Intratuin geweest dan daar waar we normaal gesproken komen. Vrienden en familie had me al verteld hoe mooi de winkel was dussss, op naar deze ‘fabulous Intragarden’…

Een serveerschaal om z’n nekje… Grappig! (gespot bij Intratuin)

 Als je in een andere winkel komt dan je gewend bent moet je altijd eert even je inwendige navigatie updaten vind ik. Je loopt als een kip zonder kop naar binnen en wordt eigenlijk meteen overweldigd door zoveel indrukken dat je niet weet waar je moet beginnen en uiteindelijk met een leeg karretje weer bij de kassa langsloopt…

En dat was nou net niet de bedoeling natuurlijk. Om onze (mama en mijn) goedkeuring te krijgen moet er minstens een (leuke) koffiehoek / restaurant zijn. Zelfs het kopen van een plant wordt nog vééél leuker als je dit onder het genot van een lekker kopje koffie kunt doen. Helaas komt koffie in een tuincentrum meestal uit een apparaat met oploskoffie, maar dat mag de pret niet drukken. Maar hier smaakte de koffie lekker heet én hadden zelfs chique gebakjes. Deze durfden we alleen niet te eten vanwege het aantal calorieën… Dus hebben we maar een verantwoord broodje genomen haha.


Het was zo lekker. Ik genoot van al die prachtige kleuren die alweer overal te zien waren. Van de ideetjes die je weer opdoet en van alle texturen die je kunt voelen terwijl je rondloopt. Het was gewoon zónde dat ik niets nodig had… Dus, ik bedacht foto’s te gaan nemen! Foto’s van wat er in de winkels lag en mooie spreuken die me raakten. Zulke simpele teksten bezorgen een mens een goed gevoel en daar wordt toch iedereen blij van?!! Ik heb in elk geval vast en boekje aangeschaft: Elke dag geluk – 365 ideeën om je doel te bereiken. Kijk, en daar hebben we dus wat aan! Ik houd je op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: