Een fijne dag!

He? Da’s raar. Ik typ een nieuw berichtje en mijn hele lay out is anders… En ik vond mezelf nog wel zo ‘sharp’ met mijn nieuwste aanwinst… Gisteravond schreef ik dat ik de tellers overboord had gegooid. Dat had ik ook. Maar ik had een berichtje op het Google+ forum geplaatst en een antwoord ontvangen met een slimme tip. Dus net even rondgeneusd en een fijn anoniem tellertje op de kop getikt. Voilá! Nou maar hopen dat alles blijft werken…

De zon schijnt. Lekker, hier zijn we echt aan toe. Radiootje aan, beetje aanrommelen en genieten van een kop koffie. Het is woensdag. Kinderen vanmiddag vrij en ik? Ik heb ook tijd om lekker te relaxen. Onze jongste zit welgeteld één week op school en speelt al naar hartelust met vriendjes. Zo lang als onze oudste er overdeed om te acclimatiseren zo snel is onze kleinste telg gewend.
Maar de laatste paar keer kwam hij steeds in andere kleren weer thuis… In de broek geplast.

Nou is hij al een eeuwen schoon en droog dus dit vond ik raar. Vertellen mijn oudste twee doodleuk dat zijn drinken nog voor de lunch op is… Tja, dan kan ik me voorstellen dat het blaasje overloopt zeg maar. Tel daar de spanning van het schoolgaan bij op en je hebt een natte broek. Dat vind ik zielig. Dus gaat zijn drinken voor de lunch in het vervolg maar in de tas van broer of zus. Wel zo handig. Ik sprak juf erop aan maar die was zich nergens van bewust. Dus, lossen we het maar zo op.

Ik ga genieten. Daar ben ik echt even aan toe. Jullie ook? Snuif alle frisse lucht op en tel je zegeningen! Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: