Zombie Alert!!

Een Spooktocht… Hoe spannend is dat! Vanavond heeft onze oudste een  spooktocht in het bos bij de Scouting… Boehoeoeoe….! Hij had al ver van tevoren bedacht zich als zombie te willen verkleden. Soldatenzombie zelfs… Spannend zeg. En mama mocht hem opschminken!

Nou is het een geluk dat mama dol op schminken is dus huppekee het internet op, op zoek naar een “opgemaakte zombie”. Nou, Google is my friend dus die waren zo gevonden ;-). Terwijl hij er eentje naar zijn zin uitzocht liepen de rillingen hem eigenlijk al over zijn rug. Maar is het wel de bedoeling wel dat hij zélf bang wordt??

Anyway,  we zochten er een mooi exemplaar uit en gaan met die banaan! Alle gezichtsverf werd op tafel uitgestald met kwastjes en al en meneer nam plaats op de stoel. Na elke veeg dacht hij er al uit te zien als een zombie maar dat viel toch wat tegen. Pas toen het bloed er aan te pas kwam begon het ergens op te lijken. Maar, het resultaat mag er zijn of niet??

Ik heb deze engerd net weggebracht. En het waait en het regent. Eigenlijk zijn het de perfecte ingrediënten voor deze spannende avond!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: