LOI Kidzzzzz

Engels leren op school begint niet op elke school in groep 1. Toen we laatst in de auto zaten vertelden de kinderen over “Engels leren”. Dat leek ze wel wat. “Nou, dan zullen we eens kijken of er ook een LOI kinderuitvoering is!!” En warempel, die was er! Per toeval hoorde ik een reclame spotje op de tv over kindercursussen. Spaans, Engels typen, you name it! Hoe leuk is dat!

Na wat rondsnuffelen op het internet heb ik er twee aangevraagd! Een voor onze zoon van tien en een voor onze dochter van acht. En druk dat ze het al hebben gehad! Met koptelefoontjes en microfoontjes om oefenen ze naar hartelust. Om de haverklap vliegen de Engelse kreten je om de oren en doen ze hun huiswerk. Het is een aardigheid en bovendien uitstekend voor hun zelfvertrouwen.

Vanavond las onze dochter de uitslag van haar eerst opgestuurde huiswerk. En geloof het, ze had een 10! Nou heeft ze op school nog nooit een 10 gehaald dus ze stond te dansen van blijdschap. Een leraar had het commentaar ingesproken en deed haar een compliment toekomen; wat een feest! Toen ik haar op bed bracht had ze het er steeds over. “ben je ook trots mama??” “Lieverd, supertrots!” “Zou het een echte leraar zijn mama, ik denk het wel!!” “Ja meid, dat denk ik ook, een echte leraar”.

Ze gaf bijna licht. Mijn zoon was ietwat geïrriteerd. Hij had de microfoon niet aangezet tijdens het inspreken van de woordjes en kreeg ook commentaar terug. “Ik heb niets gehoord dus er is iets misgegaan met je microfoon tijdens het inspreken; daarom moet je het nogmaals doen” He?? Daar snapte hij niets van. Het klopte echter wel, je moest iets aanvinken alvorens je het insprak en dat had hij niet gedaan.

Al met al, het is een succes. Een win-win situatie zeg maar. Super voor hun zelfvertrouwen en goed voor hun ontwikkeling. Ik ben trots op ze. To keep up the English Spirit: very, very Proud!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: