I’m a survivor

Alsof de feestjes en verjaardagen maar niet ophouden (en we zijn er nog niet eens…) Hebben we morgen het feestje van onze oudste zoon. We gaan met een groepje van zo’n 9 jongens een middag ‘surviven’…
Nou, dat zal wat worden. Het weer wordt naar verwachting niet al te best en ik moet ook mee. Goddank hoef ik alleen maar mee voor de mentale ondersteuning, al verwacht ik eerlijk gezegd dat de heren het zo druk hebben dat ik alleen maar voor de leuke snapshots aanwezig ben. We moeten natuurlijk wel foto’s en filmpjes maken van alle Rambo’s in actie!

Op de uitnodiging heb ik al gezet dat er géén douches aanwezig zijn… Nou moeten de mannen klimmen, klauteren, hangen en weet ik wat meer en zijn onder begeleiding van een mee-klauterende man/jongen. De kans dat ze smetteloos weer thuis komen lijkt mij nihil. Al een paar moeders vroegen me van de hoed en de rand. Ik heb alleen maar dringend geadviseerd de kids vooral extra kleding mee te geven. ‘Ja maar het gaat wel regenen morgen hè??’. ‘Ja, maar ja, gelukkig zijn ze niet van zout hè?’ ‘Nee….’

Persoonlijk denk ik dat het een knaller gaat worden. De heren zijn allemaal rond de tien jaar en een paar zijn echte soldaatjes en druktemakers. Ik hoop dat we ze aan het einde van de dag bij elkaar kunnen vegen en er met een voldaan gevoel op terug kunnen kijken.

Ik heb al even een camouflage jackje gescoord en ga als een echte Joop van Tellingen in de bosjes liggen… Anders willen zulke stoere kerels natuurlijk niet poseren en dat is niet leuk voor mama. De cola en chips gaan mee en worden na de tocht opgegeten en gedronken in een bouwvallig hokje. Hier worden de cadeautjes dan ook uitgepakt. Wel in stijl dacht ik zo? Ach, dat mooie weer past natuurlijk ook niet bij een survival feestje (ik bekijk het dan maar weer van de zonnige kant). Stoere kerels kijken niet naar een regendrup meer of minder.

Nou, ik zal de Kleenex maar meenemen (voor het geval dat…) samen met extra handdoeken en reserve setjes. Er is natuurlijk altijd wel één die zijn kleren vergeet. En verder? Het wordt gewoon een knal- klim en zwaai- partijtje zeg ik! Forwaaaaard, march!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: