A Happy day to fill

Gelukkig, de zon schijnt alweer. Vanmorgen al weer vroeg uit de veren om de traktatie voor mijn zoon in elkaar te flansen. Het afgelopen weekend werd onze oudste 10 jaar en dat vraagt altijd weer om de nodige inspanningen; taart bakken, slingers ophangen, feestje regelen voor schoolvriendjes, noem maar op.

Ik had zo’n leuk idee; cakejes bakken en dan leuk versieren. Nou dit werd dus een drama. Raar is dat toch, als het niet nodig is lukt alles prachtig, zit er haast achter, dan verknal je alles in een handomdraai. Banketbakker zal ik dus nooit worden… Anyway, ik besloot maar over te stappen op uitdeelzakjes met chips. Ja, ja, knap afgezaagd vond ik zelf, maar wel reuzemakkelijk.

Totdat ik een ‘lightbulb moment’ kreeg en aan een soesjestoren dacht!! Hoe leuk is dat! Dus manlief, huppekee naar de Lidl, 6 dozen soesjes gescoord voor +- 8 eurie en bijna klaar! Het weekend had onze zoon repen gekregen van zijn overgrootmoeder (met duidelijke instructies deze zélf op te eten en mama dus NIET) dus die hebben we au bain Marie gesmolten en er overheen ‘gestrooid’. Evenals een handvol poedersuiker.

En zo was het verhaal van onze razendsnelle traktatie die er bovendien nog prachtig uitziet ook!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: