Facebook-virus

Nou, het is na honderd jaar dan eindelijk zover. Ik ben onder de steen vandaan gekropen en heb een facebook account aangemaakt. Weg anonimiteit, weg stiekemig gedoe 😉
Zoals ik al zei ben ik weer bezig met de kwasten. Honderd ideeën gaan door je hoofd, wat doe ik ermee, wat kan ik ermee, wat kan ik maken? En nu, nu heb ik besloten om een ander er blij mee te maken.

Of dat gaat gebeuren is natuurlijk maar de vraag, maar ja, wie niet waagt wint helemaal niets dus. Ik denk dat ik de glitters en de sterren nog heel lang tegenkom onder de keukentafel en weet ik waar meer. Het strooit ook zo heerlijk weg onder die halogeen verlichting… En tja, glimmers maken het leven écht een stukje mooier!

Als kind stond ik al met dichtgeknepen oogjes in de spiegel een op mijn hoofd geplaatste applicatie te bekijken… En te fantaseren over dé ultieme glitterjurk. Die glitterjurk beperkte zich tot kristalletjes op de trouwjurk maar mijn passie voor glitz & glam is gebleven. Zo blijf je altijd een beetje klein en dat is best fijn….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: