Hoe fijn het is er gewoon te zijn…

Het is zo gewoon. Er zijn. Meestal realiseer je je niet hoe bijzonder het eigenlijk is. Maar het is dus wel zo.
Gek genoeg ga je bijna dagelijks voorbij aan dit feit en moeten er eerst (ernstige) dingen gebeuren om weer met je neus op de feiten gedrukt te worden.

Maar genoeg zwaarmoedig geklets… Ik wil gewoon lekker leven. En daar doe ik mijn best voor. Ik trek het liefst alles uit de kast om de dag zo mooi mogelijk te kleuren (al is dat natuurlijk niet een makkie).
Ik ben moeder van drie kindertjes (10,8 en 4) en ren me dagelijks rot om alle door mij omhoog gegooide ballen in de lucht te houden…

Bijna dagelijks gebeuren er wel dingen die komisch, lief, bijzonder of opmerkelijk zijn. Die zou ik graag delen in een blog. Niet omdat ze zo spectaculair of opzienbarend zijn, nee meestal zijn ze herkenbaar voor iedereen die ook een ‘gewoon lekker leventje’ wenst 😉

liefs van mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: